Gott Nytt År kära läsare!
Så har alltså 2013 övergått i 2014 med buller och bång. Enligt gammal god tradition stannade vi hemma, lagade god mat och skålade in det nya året i champagne (och Bubblis för döttrarna). Vid tolvslaget stod vi ute på altanen och beundrade grannarnas bedrift att undvika att träffa vårt hus med sina raketer. Detta trots att de sköt raketer både från sin gräsmatta och på den gemensamma vändplanen. Det var också beundransvärt hur ansvarige eldare trotsade exploderande raketer och alla eventuella säkerhetsavstånd för att placera sig ca 1 m från raketerna i uppskjutningsögonblicket. Själva tog vi det säkra före det osäkra och eldade tomtebloss 🙂 Denna första dag på året har bedrivits i lättjans tecken för att avslutas med en löptur för min del och en tur till gymmet för maken och äldsta dottern. Den yngsta damen spelar hästspel på datorn tillsammans med en kompis. De håller kontakten via Facetime på sina iphones eller ipad.

Året har bjudit på mindre bakning än önskat, men det hann bli några blogginlägg och ännu en kurs för min surdegsmentor Sebastien. WordPress levererar en vacker årsrapport över mina bedrifter in bloggsfären, för den som är intresserad. Oavsett vilket, så kommer jag att jobba på mer bakning under året. Det första steget blir dock att beställa hem lite mer mjöl, min senaste 30 kg säck från Orga har sinat. Kanske det är dags att prova en annan leverantör…eller inte!

Detta korta och tyvärr bildlösa inlägg får ses som inledningen på ett brödrikt nytt år. Jag hoppas på att kunna bjuda både gamla och nya läsare på mer eller mindre underhållande inlägg och kanske ett och annat baktips.

Gott Nytt År!!!!!

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

A New York City subway train holds 1,200 people. This blog was viewed about 7,100 times in 2013. If it were a NYC subway train, it would take about 6 trips to carry that many people.

Click here to see the complete report.

Annonser